Make your own free website on Tripod.com
Sneek

Sneek - ING/ESGOO2

Sneek is een mooie stad, maar is het niet net te ver?

Iets voor elven, crisismanagement voor gevorderden op station Enschede. Nee, de teamleider had gisteravond wel iets leukers te doen dan mail lezen, hoezo... aha... doch mit dem Zug gekommen?
Autootje lenen? van wie dan... nee dat wordt niks, huren dus maar!

Bijna een half uur later kan het hele team op weg, ja nemen jullie de kaart dan maar mee. Over Zwolle, Meppel, Heerenveen gaat de reis, dat kan toch niet fout?!
Ring-ring.. oh, vanaf Meppel moet je Leeuwarden volgen, NIET over Hoogeveen dus? sja dan keren wij toch even, ja natuurlijk, beginnen jullie maar vast.
Geen paniek, we mogen een uur te laat komen, dat redden wel (hoe laat is het eigenlijk?)
Sneek wordt bereikt om 13:50, rechtdoor, rechtsaf, en dan nog acht minuten voor de laatste 500 meter vanaf de verkeerslichten. Eigenlijk best wel irritant dat ze op rood staan... en blijven staan.... en blijven staan... GROEN.... GAS! ja, u daar voor ons ook! Nou goed, parkeren, uitstappen, bordje zoeken en zetje doen om 13:58

Koffie graag voor deze held. Niet te lang nadenken. Niks weggeven. Nee Eef! Nee EJ! Niet zo fraai allemaal, maar vandaag kan er toch niks meer mis?
Uiteindelijk wint Mark met zijn kwal meer, Ronalds koningsaanval is verwoestend en Holgers tweestappenplan (Bauern a7 wegnehmen, Endspiel gewinnen) heeft succes.
De zwartremises van invallers Robert en Helmut zijn ook perfect: Robert al heel snel tegen de hoogste rating op bord twee en met die van Helmut komen we op 3-4 voor.
Dan moet alleen de teamleider nog eventjes cool blijven in een toreneindspel, dat inmiddels toch iets minder lijkt te staan. Eindelijk na 5,5 uur spreekt de tegenstander het verlossende remiseaanbod uit. Lekker!
Uw verslaggever en a.s. ex-teamleider: André Langendijk

SC SneekHerikon bv/Borne (1903) - ING/ESGOO2 (----) 3˝-4˝

1.H.Holl (1972) - Holger Lehmann (2026) :-)
2.D.v/d Meulen (1983) - Robert van Delden (----) :-|
3.A.Kloosterman (1893) - Mark van der Leek (1778) :-)
4.T.Schram (1963) - Helmut Jacob (----) :-|
5.J.Fluit (1920) - Ernst Jan Pluim Mentz (1991) :-(
6.T.Koster (1779) - Evertjan Dondergoor (1948) :-(
7.T.Fleur (1868) - Ronald Keizer (1999) :-)
8.W.Ykema (1844) - André Langendijk (1894) :-|
============== +
                 3˝-4˝

Gebruiksaanwijzing: monitor c.q. clubblad kwartslag naar rechts draaien geeft een weergave van de gezichtsuitdrukking van de betrokken ESGOO-speler na afloop van de partij

Terug naar ESGOO2 homepage